Acte d´Homenatge a En Jesús Montolio Escrig

El passat dissabte 10 de novembre va tindre acte l’homenatge a En Jesús Montolio Escrig, al qual van assistir  l´excel.lentísim Sr. alcade Sr. N’Arturo Torró, l’il.lm Sr. abad i  consiliari de la Junta Major de Germandats N’ Àngel Saneugenio, la Sr. presidenta de la Junta Major de Germandats de Setmana Santa de Gandia Na Maria José Martí, la Padrina de la Setmana Santa de Gandia i Cambrera del Crist Ressuscitat any 2013 Na Maria Teresa Moll, la Sra. regidora delegada a la junta Major Na Marta Cháfer, Srs. regidors de l’excel·lentíssim Ajuntament de Gandia, l’il.lm. Sr. rector del Seminari Major de Valencia, En Fernando Ramon, Srs. presidents que ho van ser de la Junta Major, padrines i cambreres que van ser del Crist Ressuscitat, el Sr. comisari en cap de la Policia Nacional de Gandia, el Sr. capità de la 5ª companyia de la Guardia Civil, el Sr. intendent la Policia Local de Gandia, el Sr. president de la Junta de Germandats de la Diòcesi de València, Germandats de la Diòcesis de Valencia, membres de les diferents germandats i asociacions de gandia i la familia Montolio – Frasquet.

A les 21:00 h. es va realitzar una eucaristia en la Insigne Col·legiata, on l’Abad de Gandia N´Àngel Saneugenio va dirigir unes paraules d’agraïment a En Jesús Montolio per tota la seua labor i dedicació a la Setmana Santa de Gandia durant els seus huit anys de presidència.

Tot seguit, a les 22:30 h. va donar començament el sopar en l’Hotel Principal. Durant aquest acte, diverses personalitats van dedicar unes paraules a En Jesús Montolio, llegint-se una carta de l’excel·lentíssim i reverendíssim Arquebisbe de València, D. Carlos Osoro, i on també van participar D. Antonio Picot Pellicer, el qual també fora president de la Junta Major, Na Inmaculada Montolio, en nom de la família, Miriam Velázquez i Maria José Tarrazó, com a representació de les huit ultimes padrines, les quals li van fer també entrega de uns detalls, i l’abat de Gandia i consiliari de la Junta Major de Germandats de la Setmana Santa, el senyor N’Àngel Saneugenio.

En acabant, se li va fer entrega d’un regal de tota la Junta Major de Germandats, consistent en un quadre amb la figura d’En Jesús Montolio realitzat per Toni Durà. També se li va fer entrega d´un ram de flors a la Sra d´En Jesús Montolio, Na Lola Frasquet.

Tot seguit,  la presidenta de la Junta Major de Germandats va fer entrega de  l´ insígnia d’or i brillants  de la Junta Major de Germandats, així com el document acreditatiu de la mateixa, a En Jesus Montolio Escrig, tal com es va acordar en l’assemblea del passat 14 de setembre de 2012. Seguidament, va prendre la paraula la presidenta de la Junta Major de Germandats, qui també va dedicar unes emotives paraules a En Jesús Montolio.

A continuació, l’alcalde de Gandia, N’Arturo Torró Chisvert, va fer  entrega de l’escut d’or de la ciutat i el decret d’alcaldia acreditatiu, a En Jesus Montolio Escrig, on també li va dedicar unes paraules d’agraïment pel seu treball al capdavant de la Setmana Santa de Gandia.

I ja finalment, va prendre la paraula En Jesús Montolio, on va repassar tota la seua trajectòria dins la Setmana Santa de Gandia, i va mostrar el seu agraïment a totes eixes persones que, junt amb ell, han fet possible que nostra Setmana Santa siga a dia de hui tan important i reconeguda.

One Response to :
Acte d´Homenatge a En Jesús Montolio Escrig

  1. Germandat Ecce Homo dice:

    Enhorabona a Jesús Montolio per aquest merescut homenatge i com no felicitar a la Junt Directiva de la JMGG i a la comissió de l’homenatge per la tasca realitzada a l’organització d’aquest event.

Comments are closed.