CONCERT DE CORPUS 2014

16 junio, 2014 / Redacción: J.M.H.H.S.S. / Comentarios desactivados en CONCERT DE CORPUS 2014

Junta Mayor

El proper dijous 19 de juny, a les 22:00 hores a l’església del Beat serà el Concert de Corpus que organitza la Junta Major de Germandats de Gandia.

En aquesta ocasió correrà a càrrec del Sanfransax Quartet.

El “SanFranSax Quartet”, és un quartet de saxòfons format per Javier Malonda Miñana, Clara Juan Soler, David Espí Sánchez i Carlos Salom Sancho, pertanyent a la Societat “Unió Artístic Musical Sant Francesc de Borja de Gandia”, tots ells musics professionals amb una dilatada experiencia tant en l´interpretació com en la docencia.
Es va crear l´any 2010 amb la intenció dels pròpis components, de divertirse i disfrutar de fer música al mateix temps d´enriquirse, (musicalment parlant) i anar ampliant el seu repertori, ja extens de per sí, al haver format part tots ells d´altres formacions camerístiques de diversos tipus. Al llarg d´aquests anys han aconseguit un repertori extens, que abarca tot tipus i estils de música, de totes les époques de la història, tant clàssica, com moderna, de jazz, blues, pop, rock, folclòrica i contemporánea. Composicións originals per a quartet de saxòfons o transcripcións de diversos autors. Han actuat en audicions i concerts, com a quartet i també amb col.laboracións d´altres instruments, com percussió, violí o piano. Sempre, clar està, amb musics professionals i aconseguint un gran éxit i gran afluencia de públic.

Ens interpretaran el següent programa:

SanFranSax Quartet
PROGRAMA CONCERT
Dijous 19 de Juny del 2014 en l´esglesia del Beat Andrés Hibernón.
I PART
Aleluya Haendel
Adagio for Strings S. Barber
Canon J. Pachelbel
Over the Rainbow H. Arlen
II PART
Concert de Brandenburgo J. S. Bach
Lakme (dueto floral) L. Delibes
Jazznopedie nº 1 Erik Satie
Selecció del album de Maria Magdalena J. S. Bach
SanFranSax Quartet
Saxo Soprano: Javier Malonda Miñana
Saxo Alt: David Espí Sánchez
Saxo Tenor: Clara Juan Soler
Saxo Baríton: Carlos Salom Sancho