Elegida nueva Hermana Mayor de la Hermandad del Santísimo Ecce Homo

El pasado mes de julio tuvieron lugar elecciones a la renovación de la Junta Directiva de la Hermandad del Santísimo Ecce Homo, resultando elegida para los próximos cuatro años Hermana Mayor de la Hermandad Dª Mª José Tarrazó Martí.

3 Responses to :
Elegida nueva Hermana Mayor de la Hermandad del Santísimo Ecce Homo

  1. Germandat Ecce Homo dice:

    Des de la seua Germandat la felcitem,desitjant-li el millor en les tasques del seu càrrec i que ens té a tots a la seua disposició. Enhorabona.

  2. La Hermandad de San Pedro felicita a la nueva hermana mayor y a toda la hermandad por dicha elección y se ofrece para todo que que beneficie a la Semana Santa de Gandia

  3. jesusnazareno dice:

    Des de la Germandat del «Nazareno» et donem la mes sincera felicitació per el teu nombrament com a Nova Germana Major de la Germandat del Ecce-Homo i estem mes que convençuts de que representaràs a la teua Germandat en els valors i el bon fer que sempre t’ha identificat, segur que si.
    Mª José moltissimes felicitats per aquest nou repte que acceptes i dir-te que tens en la nostra Germandat tot el recolçasament i ajuda que pugueres necessitar. Enhorabona.

Comments are closed.