ÉXIT DE LA BANDA DEL TIO DE LA PORRA DE LA SETMANA SANTA

28 septiembre, 2013 / Redacción: J.M.H.H.S.S. / Comentarios desactivados en ÉXIT DE LA BANDA DEL TIO DE LA PORRA DE LA SETMANA SANTA

Junta Mayor

La banda del Tio de la Porra de la Setmana Santa participava el passat divendres 27 de setembre per a donar inici a la Fira i Festes de Gandia amb gran èxit.

Aquest any, la Setmana Santa de Gandia contava amb una banda formada per 36 confrares de les diferents germandats de Gandia que, des de les 9 del matí recorrien els col.legis de la localitat anunciant l’inici de les festes.

Van iniciar el dia acudint a la plaça Major on l’Alcalde de Gandia li va donar la porra i la banda acreditativa al cap, Juan Koninckx, qui va dirigir la banda amb gran entusiasme. En l’actuació , la banda va fer una xicotet reconeiximent a la nostra associació interpretant uns ritmes de setmana santa per a passar ràpidament a tocar el típic toc del Tio de la Porra.

A continuació, van iniciar les visites als centres de majors La Safor i Los Brezos, on van portar l’alegria a les persones allí presents per a seguidament trasladar-se al CP Joan Martorell, Madres Escolapias, Escola Pia i Abat Solà. Les actuacions en els patis dels col.legis van tindre gran èxit rebent les felicitacions dels mestres i pares allí presents.

A les 13:30 hores, la banda va acudir de nou a la Plaça major on va ctuar de nou i va tornar la porra a l’Alcalde. Tant els membres de la corporació municipal com els responsables de l’organització de les bandes del Tio de la Porra van felicitar reiteradament a la Presidenta de la Junta Major, Mª José Martí, per l’actuació de la banda del col.lectiu de la Setmana Santa.

Cal resaltar la il.lusió i l’entusiasme que han demostrat tots els membes de la banda a qui agraïm profundament la seua participació.