Gran èxit del Concert de Nadal

Aquest diumenge dia 9 de desembre va tindre lloc a l´Església de l ´Escola Pia el tradicional Concert de Nadal, organitzat per la Junta Major amb la col-laboració de les Germandats de Sant Pere Apòstol i la Santísima Creu. En aquesta edició actuaren el cor de Benirredrà i la coral Sant Blai de Potries els quals interpretaren diferents obres i nadales baix la direcció de Juan Miguel Terrazas Samper.

A l´acte van assisir el consiliari de la Junta Major de Germandats N’ Àngel Saneugenio, la Sr. presidenta de la Junta Major de Germandats de Setmana Santa de Gandia Na Maria José Martí, la Padrina de la Setmana Santa de Gandia i Cambrera del Crist Ressuscitat any 2013 Na Maria Teresa Moll, la Sra. regidora delegada a la junta Major Na Marta Cháfer, Srs. regidors de l’excel·lentíssim Ajuntament de Gandia i membres de les diferents germandats, els quals ompliren l´Esglesia de l´Escola Pia y gaudiren durant més d´un hora del repertori preparat per a l´ocasió.

Al finalitzar el concert, els presents van disfrutar d´un berenar de dolços, mistela y xocolate al pati de l´Escola Pia.

 

One Response to :
Gran èxit del Concert de Nadal

  1. Germandat Ecce Homo dice:

    Va ser un concert excel·lent per part de les dues corals per la qual cosa congratulacions als membres de les corals i al director. I felicitacions als organitzadors i col·laboradors per l’èxit obtés.

Comments are closed.