Guia procesiones 2011

31 marzo, 2011 / Redacción: J.M.H.H.S.S. / Comentarios desactivados en Guia procesiones 2011

Revista Passio - Guía - Cartel

Guia_SemanaSanta_2011.

PRESENTACIÓ GUIA DE PROCESSONS_ 2011

 La guia de processons segueix la linea de l’any passat. Té la mateixa grandària de 10 x 15 cm, el paper interior es de 115 gr. i les portades son de paper de 170 gr., estucades a brillantor. Consta de 58 pàgines. més les 2 portades.

Dins trobem els horaris dels oficis i els planols de les processons de Diumenge de Rams, Via Crucis , Sant Soterrament del divendres Sant i el Diumenge de Resurrecció, remarquen els recorreguts amb un color i a peu de planol, sobre eixe color s’indica la processó o imatge corresponent.

Cada dia te un color diferent a la part superior de la fulla, que guarda relació directa en les germandats que eixe dia processonen. A la fulla dreta, a la part superior externa veurem, la marca de Junta Major.

Està il·lustrat per fotografies dels actes o de les imatges del dia, hem fet que totes les germandats ixquen al menys en una fotografía. Les fotografies han estan tretes de l’Arxiu de la Setmana Santa, així com d’aportacions desinteressades.

S’ha fet una tirada de 20.000 exemplars, per a la seua divulgació per Gandia, la Platja, La Safor, els hotels, comerços i a la caseta de turisme per a la venda de entrades, que aquest any  ficarem al Passeig.