Inauguració de l’exposició Diocessana en Alginet

25 febrero, 2013 / Redacción: J.M.H.H.S.S. / Comentarios desactivados en Inauguració de l’exposició Diocessana en Alginet

Junta Mayor

El passat diumenge 24 de febrer, una representació de la Setmana Santa de Gandia va acudir a Alginet on aquest any es fan totes les activitats de la Junta Diocessana de València.

Van assistir a l’eucaristia oficiada per el Bisbe auxiliar i a continuació es van desplaçar a la inauguració de l’exposició de fotografia acompanyats per grups de balls i una gran banda de tambors i bombos.

Seguidament, es van traslladar al local on estava l’exposició d’imatges, vestes, estendards, trons, etc de les diferents poblacions participants. Les germandats de l’Entrada de Jesús en Jerusalem i Sant Pere van exposar part del seu pàtrimoni artístic.

Finalment, van acudir a un complex gastronòmic on va tindre lloc el dinar per als membres de totes les poblacions.

El proper dissabte 2 de març tindrà lloc la processó diocessana en aquesta població. 250 confrares de les diferents germandats de Gandia es desplaçaran a Alginet a desfilar en aquesta processó. Partiran 3 autobusos des de l’estació de la Renfe a les 15:00 hores i altres molts aniran en cotxes particulars. La processó començarà a les 17:00 hores i acabarà sobre les 24:00 hores. Gandia desfilarà en tercer lloc.