Madrina Semana Santa Gandía y Camarera del Cristo Resucitado del año 2012

El pasado día 23 de Septiembre de 2011, en el domicilio de la familia Tarrazó-Martí se hizo la pedida de su hija María José por parte del Sr. Alcalde de la Ciudad D. Arturo Torró Chisvert, para ser la Madrina de la Semana Santa de Gandía y Camarera del Cristo Resucitado del año 2012, en un acto entrañable que contó también con la presencia del Sr. Abad D. Angel Saneugenio varios concejales de la Ciudad entre los que se encontraba Dña. Marta Chafer, Concejal Delegada de la Semana Santa, así como los miembros de la Junta Directiva de la Hermandad del Ecce Homo y de la Junta Mayor de Hermandades, familiares y amigos. A continuación todos juntos se desplazaron a un conocido restaurante a tomar un vino de honor.

ANTERIOR:

El próximo viernes día 23 de Septiembre se hará la petición de la Madrina de la Semana Santa de Gandía y Camarera del Cristo Resucitado para el año 2012 por el Sr. Alcalde de Gandía, D. Arturo Torró y los miembros de la directiva de la Junta Mayor de Hermandades de la Semana Santa en el domicilio particular de Dña. María José Tarrazó.

Maria José Tarrazó Martí, pertany a la Germandat del Santíssim Ecce Homo.
Va nàixer a Gandia el 5 de gener, vespra de Reis, de l’any 1989, sent filla José Tarrazó, Germà Major de la Gdat St. Ecce Homo, i de María José Martí, Vicepresidenta de la JMGG de la Setmana Santa, que l’inculquen la seua formació religiosa.
Formació que ve reforçada al Col•legi Crist Rei Mares Escolàpies, on cursa els estudis de primària, secundària i batxillerat. Durant aquest anys també realitza estudis de solfeig, de piano i guitarra a l’escola de música Mestre Baldovi.
És Diplomada en Òptica i Optometria per la Facultat de Físiques de la Universitat Literària de València i actualment està realitzant els estudis del grau d’ Òptica i Optometria al mateix temps que treballa com a optometrista.
Durant els seus estudis universitaris obté junt a altres companys de carrera, el Guardó Gaceta Òptica del Col•legi Nacional d’Óptics-Optometristes d’Espanya, reservat a alumnes de les Escoles Universitàries d’Òptica i Optometria.
És una persona amb moltes inquietuds i això la porta a participar activament en altres activitats com la creació d’una associació estudiantil i d’una revista amb altres companys al col•legi MM Escolàpies, on a més, és una de les propulsores de l’associació d’antics alumnes, sent actualment la secretaria. Va pertànyer a la comissió permanent del Consell dels Joves de la ciutat, i durant tres temporades i mitja va formar part de l’equip d’Aula d’Actualitat a Radio Gandia Ser.
És sòcia i voluntària de Creu Roja Espanyola.
Està molt vinculada al barri del Raval, on ha col•laborat amb l’associació de veïns, i a la seu parròquia, l’església de Sant Josep, on va ser batejada tal dia com el Diumenge de Rams, on va prendre la seua primera comunió i confirmació, i on a més a més, ha estat catequista.
És germana de la Germandat del Santíssim Ecce Homo de Gandia des del 1992, a l’edat de tres anys, on actualment és la Cambrera de la germandat i pertany a la seua junta directiva.
Una de les seues grans passions és la lectura i l’escriptura, havent escrit diversos articles a la revista Passio de la Junta Major de Germandats de la Setmana Santa de Gandia.

4 Responses to :
Madrina Semana Santa Gandía y Camarera del Cristo Resucitado del año 2012

 1. santafaz dice:

  Desde la Hermandad de la Santa Faz queremos felicitar a María José y su familia por ésta elección ya que seguro representará a Gandía y a su Semana Santa como ésta se merece.

 2. sanpedro dice:

  Nuestra más sincera enhorabuena a Mª José, a su familia y a la hermandad del Ecce Homo por esta elección. Las madrinas de la Semana Santa continuan con su altísimo valor humano y creyente. Elleción muy acertada por parte de Presidencia y de toda la Directiva de Junta Mayor.

 3. Germandat Ecce Homo dice:

  La Germandat del Santíssim Ecce Homo no vol deixar passar aquesta ocasió per tal de felicitar a la seua germana i cambrera, Maria José Tarrazó, per la seua elcció com a Padrina de la Setmana Santa 2012 i Cambrera del Crist Ressuscitat. Som conscient que la Setmana Santa gandiense estarà mol bé representada i el Crist de l’Ecce Homo t’ajudarà a desempenyar aquest càrrec.

 4. Germandat Ecce Homo dice:

  El passat dia 23 de setembre acceptares oficialment l’ostentar el càrrec de Padrina de la Setmana Santa 2012 i Cambrera del Crist Ressuscitat per la qual cosa la teua germandat no vol desaprofitar l’ocasió per dir-te enhorabona i que tens tot el nostre recolzament.

Comments are closed.