NOMBRADA LA MADRINA DE LA SEMANA SANTA 2016

Junta Mayor Hermandades

La Junta Mayor de Hermandades de la Semana Santa de Gandia ha decidido nombrar Madrina de la Semana Santa y Camarera del Cristo Resucitado año 2016 a la Sra. Dolors Pallás Moncho, perteneciente a la Hermandad del Davallament del Grau de Gandia.

Desde la Junta Mayor le damos nuestra más sincera enhorabuena y le deseamos mucho éxito en este nuevo cargo.

 

NA DOLORS PALLÁS MONCHO

Semana Santa hermandades

Dolors Pallás Moncho va nàixer a Gandia el 17 de maig de 1965. Està casada amb Emili Ripoll i tenen un fill al que li diuen Diego.

Va estudiar al Col·legi  Pureza de Maria de València, continuant els seus estudis de  la diplomatura  en Professorat d’E.G.B. en la Facultat de Magisteri de València.  Actualment, és funcionària de la Generalitat Valenciana, i des de fa més de 12 anys, treballa com a mestra en el CEIP Joan XXIII del Grau de Gandia.

Persona molt vinculada al seu barri del Grau on viu i treballa, i a la Parròquia de Sant Nicolau del Grau, de la qual és membre del Consell Pastoral.

És confrare de la Germandat del Davallament, en la que participa activament en tots els actes que aquesta organitza.  Ha estat Cambrera de dita germandat els anys 2008-2009, Secretària i membre de l’Assemblea de JMHH durant el període 2010-2013, i des de l’any passat també és confrare de la Germandat de la Verge de la Soledat.

La seua família està molt vinculada a la Setmana Santa gandiana, ja que el seu home Emili Ripoll, com ella,  és  confrare de  la Germandat del Davallament, en la que ha ostentat diferents càrrecs en la seua junta directiva,  actualment pertany a la Junta Directiva de la Junta Major de la Setmana Santa de Gandia, els últims 7 anys, sent en l’actualitat el Secretari General de la mateixa. El seu fill Diego també pertany des de molt menut a la Germandat i actualment és membre de la Banda de Tambors.

One Response to :
NOMBRADA LA MADRINA DE LA SEMANA SANTA 2016

  1. Germandat Ecce Homo dice:

    Enhorabona Dolors per teu nomenament i dir-te que ens tens a la teua disposició.

Comments are closed.