NOMENADA LA PADRINA DE LA SETMANA SANTA 2014

La Junta Major de Germandats de la Setmana Santa de Gandia ha nomenat a la seua nova padrina de la Setmana Santa i Cambrera del Crist Ressuscitat 2014. El càrrec ha recaigut en Na  María Sanchis Simó. El nomenament ha estat ratificat pel corresponent Decret de l’Alcaldia.

Des de la Junta Major de Germandats volem felicitar a la nova Padrina i desitjar-li tot el millor durant el proper any.

Maria Sanchis Simó naix a Gandia el 21 de juliol de 1987. És filla de Juan Carlos Sanchís Márquez i Manuela Simó Pellicer i germana de Carlos.

Cursa estudis primaris i secundaris al Col.legi Nuestra Señora del Carmen des de 1990 fins 2004.

En l’any 2010 acaba els estudis de Grau d’Assessoria d’Imatge Personal.

Actualment treballa a “Stevents by Maria José Esteve”.

És confrare de la Germandat del Santíssim Crist del Silenci des de 2004 on ha ostentat el càrrec de Cambrera durant els darrers 6 anys.

És filla d’una família amb gran tradició en la Setmana Santa gandiana. Son pare ha sigut Germà Major de la seua germandat, el Santíssim Crist del Silenci i més tard Secretari General de la Junta Major de Germandats entre els anys 2005 i 2008.

 DECRET 2013-4473

2 Responses to :
NOMENADA LA PADRINA DE LA SETMANA SANTA 2014

 1. Germandat Ecce Homo dice:

  Enhorabona Maria, sabem que ho faras bé i ens posem a la teua disposició pel que pugues necessitar.
  I felicitacions també a la família Sanchis Simó així com a la Germandat del Crist del Silenci.

  Particularment la Germana Major d’aquesta germandat, gran amiga teua, et desitja el millor per a aquest any que vas viure.

 2. jesusnazareno dice:

  Des de la Germandat del Nostre Pare Jesús Natzaré, volem donar-te la nostra mes sincera enhorabona per el teu recient nomenament com a Padrina de la Setmana Santa i Cambrera del Crist Resucitat, posant la nostra Germandat a la teua disposició per a tot allò que pugueres necessitar de nosaltres.
  Donar també la nostra enhorabona a tota la teua familia per aquesta gran noticia i per supost a tota la Germandat del Silenci, desitjant a tots que siga un any ple de emocions, de bons records i que aquesta pròxima Setmana Santa siga un any especial per a tots vosaltres. Felicitats.

Comments are closed.